User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Στην εποχή μας, το ίντερνετ έχει γίνει κυρίαρχο ανάμεσα στα άλλα μέσα διαφήμισης και επικοινωνίας. Αυτό έχει αναγάγει ως επιτακτική ανάγκη μια επιχείρηση να έχει μια σωστή παρουσία σε αυτό το μέσο. Δηλαδή να έχει ένα καλαίσθητο, λειτουργικό αλλά και ξεχωριστό εταιρικό website. Στόχος του PeloponnisosBusiness.gr είναι να σας προσφέρει αυτή την απαραίτητη παρουσία του χρειάζεστε λαμβάνοντας υπόψιν τις ξεχωριστές ανάγκες της εταιρείας σας και υιοθετώντας το αντίστοιχο στυλ που θα σας ταιριάζει και ταυτόχρονα θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Το website σας εκπροσωπεί, είναι η εικόνα σας απέναντι σε όλους τους χρηστές του διαδικτύου, στις σελίδες του προβάλλετε την δουλεία σας και σκοπό έχει να δημιουργήσει καινούργιους πελάτες με το να σας γνωρίσει περισσότερος κόσμος και επομένως να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Το PeloponnisosBusiness.gr σας παρέχει :

  • Κατοχύρωση ονόματος της μορφής  www.myname.gr.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας βασισμένη σε όμορφη και λειτουργική σχεδίαση.
  • Φιλοξενία ιστοσελίδας, σε αξιόπιστους servers με αδιάλειπτη λειτουργία.

 

Τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας είναι:

  • Δυνατότητα να δημιουργήσετε και να διαχειρίζεστε εσείς την δική σας ιστοσελίδα μέσω προσωπικής ενασχόλησης ή μέσω του εξειδικευμένου Τεχνικού Τμήματος Εξυπηρέτησης το οποίο αναλαμβάνει να φτιάξει την ιστοσελίδα σας, με βάση τις ανάγκες σας , έπειτα από συνεννόηση μαζί σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Δυναμική Ιστοσελίδα, ώστε να επιδέχεται όσες αλλαγές, διαμορφώσεις και αναβαθμίσεις, οπότε και όσες φορές επιθυμείτε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
  • Όμορφη και λειτουργική μακέτα ιστοσελίδας με δυνατότητα επιλογής χρωματισμών και στυλ της αρεσκείας σας.
  • Απεριόριστος χώρος, για προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών χωρίς κανένα περιορισμό σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό.
  • Άμεση προβολή της ιστοσελίδας σας, σε όλους τους επισκέπτες του PeloponnisosBusiness.gr και σε όλους τους χρηστές του διαδικτύου μέσω κορυφαίων μηχανών αναζήτησης.

 

Κατασκευή  Δυναμικών και Στατικών Ιστοσελίδων.

Kατασκευή Hλεκτρονικών Καταστημάτων

Διαφήμιση στο internet

Σχεδιασμός Διαδικτυακών Εφαρμογών.

Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Προώθηση Ιστοσελίδων σε Μηχανές Αναζήτησης.

Καραντζούλης Γεώργιος

Web Designer

Καρυάς 28, Άργος

Tηλ: 2751 300174

Kιν: 6946 632415

Σχετικά με εμάς

Τo PeloponnisosBusiness.gr είναι το μεγαλύτερο club επιχειρήσεων, καταστημάτων και ελεύθερων επαγγελματιών από όλη την Πελοπόννησο.Η καινοτομία του είναι ότι παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες. Το PeloponnisoBusiness.gr είναι το πλέον χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης για όλους χρήστες του διαδικτύου και σας προσφέρει μοναδικά προνόμια