Blog

www.argolidamarket.gr

Τα Οφέλη μιας Online Καταχώρισης για την Επιχείρησή σου

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια, οι καταχωρίσεις επιχειρήσεων σε έντυπους επαγγελματικούς καταλόγους κυριαρχούσαν σε σχέση με τις online καταχωρίσεις.

Όμως, με τα πάντα γύρω σου να μεταφέρονται στο διαδίκτυο, η εποχή στην οποία ο κόσμος έψαχνε για επιχειρήσεις σε έντυπους καταλόγους οδεύει προς τη δύση της.

Η αλήθεια είναι μία!

Οι σημερινοί χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης, αλλά και αξιόπιστους επαγγελματικούς online καταλόγους, όπως ο Χρυσός Οδηγός, για να βρουν τις επιχειρήσεις που ψάχνουν.

Γι’ αυτό το λόγο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχει η επιχείρησή σου online καταχώριση!

Εν έτει 2018, οι online επαγγελματικοί κατάλογοι δεν είναι μόνο μια digital έκδοση των έντυπων επαγγελματικών και τηλεφωνικών καταλόγων.

Είναι πολλά παραπάνω!

Οι online επαγγελματικοί κατάλογοι επιχειρήσεων είναι ηλεκτρονικές πλατφόρμες αναζήτησης που επιτρέπουν στους χρήστες του διαδικτύου να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα τις επιχειρήσεις, να λαμβάνουν λεπτομερείς πληροφορίες γι’ αυτές και να επικοινωνούν άμεσα μαζί τους.

Οι online επαγγελματικοί κατάλογοι επιχειρήσεων είναι ο σύμμαχος κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης που θέλει να αναρριχηθεί στις τοπικές αναζητήσεις!

Η σημασία των online καταχωρίσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν θέλεις να προσελκύσεις πελάτες τοπικούς και μη, που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις.

Τα οφέλη μιας καταχώρισης σε online επαγγελματικούς καταλόγους

1. Η Google τούς λατρεύει!

Οι μηχανές αναζήτησης, όπως είναι η Google, λατρεύουν τους καλά καταρτισμένους επαγγελματικούς καταλόγους, διότι κατατάσσουν τις επιχειρήσεις κατά κατηγορία και γεωγραφία.

Όπως θα έχεις παρατηρήσει και με ένα απλό search στη Google, μερικοί επαγγελματικοί κατάλογοι καταλαμβάνουν τις υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, γιατί η Google τούς έχει σε μεγάλη «εκτίμηση».

Επομένως, αν είσαι καταχωρισμένος σε καλούς και ποιοτικούς τοπικούς καταλόγους, τότε είναι πολύ πιθανό η επιχείρησή σου, μέσω της online καταχώρισής της, να εμφανίζεται ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα.

Ουσιαστικά, με μια online καταχώριση της επιχείρησής σου αυξάνεις τις πιθανότητες και τους τρόπους να σε βρουν οι δυνητικοί πελάτες σου.

Αυτό θέλεις και εσύ!

2. Θα σε βρίσκουν ευκολότερα!

Οι online επαγγελματικοί κατάλογοι είναι από τα πρώτα σημεία, στο διαδίκτυο, τα οποία θα επισκεφθούν οι σημερινοί χρήστες για να βρουν έναν προμηθευτή, συνεργάτη, πάροχο κ.ά.

Με το να υπάρχεις σε έναν επαγγελματικό κατάλογο, μεγιστοποιείς τις πιθανότητες να σε βρουν αυτοί που ψάχνουν για επιχειρήσεις όπως είναι η δική σου!

Οι επαγγελματικοί κατάλογοι επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για αυτές, όπως ο τύπος των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρουν, η τοποθεσία τους, το ωράριο λειτουργίας κ.λπ.

Έτσι, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες, ενώ μπορούν να φτάσουν στο website σου με ένα κλικ στο σύνδεσμο URL και να επικοινωνήσουν, απευθείας, μαζί σου!

PeloponnisosBusiness.gr

Ο ηλεκτρονικός επιχειρηματικός οδηγός  PeloponnisosBusiness.gr προβάλει επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο,

 365 ημέρες το χρόνο Έχει άμεση πρόσβαση από εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες. Χρησιμοποιείται καθημερινά

από χιλιάδες χρήστες στο internet. Χαρακτηρίζεται από δυναμική και συνεχή εξέλιξη.

Καραντζούλης Γεώργιος-Πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων

Καραντζούλης Γιώργος και συνεργάτες-Μεσιτικό γραφείο

 

Social media

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

 

Κατασκευή ιστοσελίδων & Ε-shop

 

© 2007 PeloponnisosBusiness.gr

Search