https://peloponnisosbusiness.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/135/cropped-1555144427.png

Κοινωνικά δίκτυα

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Ασφάλειες Αυτοκινήτων,Ζωής,Υγείας,Πυρός,Αστικής Ευθύνης,Νοσοκομειακά &Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

ο ασφαλιστικό γραφείο Καραντζούλης Γεώργιος και συνεργάτες σας παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την εξασφάλιση της νοσοκομειακής σας περίθαλψης, την κάλυψη της αστικής ευθύνης για το αυτοκίνητό σας, την κάλυψη από εξωτερικούς κινδύνους όσον αφορά την οικία σας (μόνιμη ή εξοχική). Ιδρύθηκε το έτος 1999 και πλέον μετράει δέκα πέντε χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο. Προπαρασκευάζει ασφαλιστικά προϊόντα και σας τα παρέχει, εξασφαλίζοντας τις ιδανικότερες τιμές και πάντα με γνώμονα αξιολόγησης το συμφέρον του πελάτη. 
Τι διαθέτουμε:
Υψηλή Τεχνολογία
Επαγγελματική κατάρτιση
Άρτια Οργάνωση
Σειρά προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών σας
Συνεργαζόμαστε με δέκα εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς καθώς και με μια εταιρεία Οδικής Βοήθειας και μία εταιρεία Νομικής Προστασίας, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο και ένα ευρύ τιμολογιακό πεδίο. Ο Πελάτης που θα μας εμπιστευτεί μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μας συμβουλευθεί για οποιοδήποτε ζήτημα και αν τον απασχολεί σχετικά με την επικείμενη ή υπάρχουσα ασφάλισή του.Ασφάλειες Αυτοκινήτων,Ζωής,Υγείας,Πυρός,Αστικής Ευθύνης,Νοσοκομειακά &Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Τύπος:
Υπηρεσίες
Λέξεις-κλειδιά:

Υπηρεσίες

 

 Ασφάλειες Ζωής

Κάθε οικογένεια είναι μοναδική, με διαφορετικούς ρυθμούς, τρόπους ζωής, εισοδήματα.
Υπάρχει όμως μια ανάγκη που είναι κοινή σε όλες τις οικογένειες. Η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της και η απαλλαγή της από οικονομικές υποχρεώσεις που δεν μπορεί να πληρώσει. 
Τα μέλη της οικογένειάς σας, εξαρτώνται από εσάς. Καθημερινά δημιουργείτε, εργαζόμενοι σκληρά, εισόδημα και περιουσία για σας και την οικογένειά σας. Αν όμως συμβεί το «κακό συναπάντημα» όπως λέει ο λαός,  όλα κινδυνεύουν να χαθούν. 
Οι οικογενειακές ασφάλειες ζωής  εξασφαλίζουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ποιότητα ζωής τους, όπως τους την εξασφαλίζατε εν ζωή, με την καταβολή μηνιαίου εισοδήματος ώστε να αντικαταστήσουν το εισόδημά σας, την πληρωμή φόρου κληρονομιάς ή των ανειλημμένων υποχρεώσεών σας, εφόσον υπάρχουν και άλλες παροχές, που δεν θα βρείτε σε καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία.
Όταν πρόκειται για οικογενειακές ασφάλειες ζωής, μπορείτε να βασιστείτε σε μας.

Νοσοκομειακά Προγράμματα

Η υγεία σας είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής σας.
Οι συνέπειες από την απώλειά της δεν είναι μόνο ο φυσικός, άδικος πόνος αλλά και το άγχος, η αγωνία για την αντιμετώπιση των εξόδων που χρειάζονται για την αποκατάστασή της. 
Αυτό που επιθυμείτε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι η άμεση και ανθρώπινη αντιμετώπιση στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον και η οικονομική στήριξη για την αντιμετώπιση των εξόδων που θα χρειαστεί να πληρωθούν.
Για το πιο πολύτιμο αγαθό, για την υγεία σας, το ασφαλιστικό μας γραφείο έχει δημιουργήσει ένα σύνολο προγραμμάτων ασφάλειας υγείας με ένα πλήθος καλύψεων όπως πλήρης νοσοκομειακή περίθαλψη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θέση νοσηλείας της επιλογής σας, ετήσιο πλήρες check up, επίδομα τοκετού, απεριόριστες διαγνωστικές και ιατρικές επισκέψεις. 
Τα προγράμματα ασφάλειας υγείας είναι έτσι διαμορφωμένα ώστε να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία, σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και την καλύτερη τιμή. 
Όταν πρόκειται για την υγεία σας, μπορείτε να βασιστείτε σε μας.

Ασφάλεια Κατοικίας

 

Ασφάλεια Πυρός - Κατοικίας για το Στεγαστικό σας Δάνειο!

Οι βασικότερες καλύψεις που υποχρεωνόμαστε από τη δανειακή μας σύμβαση με την εκάστοτε τράπεζα να συμπεριλάβουμε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι οι καλύψεις πυρός και σεισμού. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα που μπορείτε να επιλέξετε καλύπτοντας πλήρως το υπό ασφάλιση ακίνητο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποιες από τις καλύψεις που μπορείτε να επιλέξετε.
  • Περιεχόμενο
  • Ανεμοθύελλα, καταιγίδα, χαλάζι, πλημμύρα.
  • Απώλεια ενοικίου – έξοδα μεταφοράς και μεταστέγασης
  • Κλοπή Συνεπεία Διαρρήξεως ή Αναρριχήσεως
  • Στάσεις – Απεργίες – Πολιτικές Ταραχές
  • Τρομοκρατικές Ενέργειες
  • Έκρηξη
  • Θραύση Κρυστάλλων – Καθρεπτών
  • Πρόσκρουση Οχήματος
  • κ.α.
 
Ζητείστε μας τιμολόγηση για την δική σας αποκλειστική περίπτωση.
 

Ασφάλεια Επιχείρησης

Ο κλάδος της επιχείρησης είναι αρκετά σημαντικός, καθώς μπορείτε να ασφαλίσετε για αυτό που κοπιάζετε καθημερινά. Στο γραφείο μας μπορείτε να ασφαλίσετε την επιχείρηση σας με τα πλεόν σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα της αγοράς.
Σας προτείνουμε πάντοτε προγράμματα με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, με τους καλύτερους συνδυασμούς καλύψεων και τα διαμορφωνουμε σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχήρησης.
Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και χωρίς να δεσμευόμαστε στην επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας, μπορούμε πραγματικά να σας  βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την ασφάλιση της επιχείρησης σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους καταρτισμένους συνεργάτες μας θα είναι εδώ για να δώσει λύση στο πρόβλημά σας και να σας προτείνει την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση σας.
Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να στηρίξουμε τις δικές σας ανάγκες.
Το γραφείο μας έχει επιλέξει για εσάς και την κατοικίας σας, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες  του χώρου. Έχουμε τους πλέον καταρτισμένους συνεργάτες ώστε να καλύψουν κάθε σας ανάγκη δημιουργώντας για εσάς το πρόγραμμα που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας. Η ασφάλεια κατοικίαςμπορεί να συμπεριλάβει όλους τους πιθανούς παράγοντες που μπορούν να βλάψουν το σπίτι σας, και να σας αποζημειώσει σε περίπτωση επερχόμενης ζημιάς. Μπορούμε να σας παρέχουμε ποικιλία ασφαλιστικών εταιρειών και προγραμμάτων, ασφάλισης κατοικίας ώστε να επιλέξετε αυτό που σας καλύπτει περισσότερο.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα

PeloponnisosBusiness.gr

Ο ηλεκτρονικός επιχειρηματικός οδηγός  PeloponnisosBusiness.gr προβάλει επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο,

 365 ημέρες το χρόνο Έχει άμεση πρόσβαση από εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες. Χρησιμοποιείται καθημερινά

από χιλιάδες χρήστες στο internet. Χαρακτηρίζεται από δυναμική και συνεχή εξέλιξη.

Social media

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

© 2007 PeloponnisosBusiness.gr

Search